Un rasist va deveni strategul sef de la Casa Alba? Trump a fost somat sa renunte la Bannon

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 08:22
860 citiri
Un rasist va deveni strategul sef de la Casa Alba? Trump a fost somat sa renunte la Bannon
Foto: Facebook/Steve Bannon

169 de parlamentari democrati au trimis, miercuri, o scrisoare presedintelui ales al SUA, Donald Trump, pentru a-i cere sa renunte la nominalizarea lui Stephen Bannon in echipa sa de la Casa Alba.

Parlamentarii democrati din Camera Reprezentantilor ii amintesc lui Trump promisiunea de a uni poporul, facuta imediat dupa castigarea alegerilor, cand asigura ca e vremea ca SUA sa isi vindece ranile divizarii.

Donald Trump si-a declarat victoria: Vom incepe sa reconstruim America si visul american. Veti fi atat de mandri de presedintele vostru!

"Din nefericire, nominalizarea lui Stephen Bannon, ale carui legaturi cu miscarea nationalista alba sunt bine documentate, submineaza in mod direct capacitatea dumneavoastra de a uni tara", avertizeaza democratii.

"Ca reprezentanti alesi ai milioane de americani de diverse origini, religii si etnii, va recomandam insistent sa va reconsiderati decizia de a-l numi pe domnul Bannon ca strateg-sef la Casa Alba", au insistat acestia, citati de ...citeste mai departe despre "Un rasist va deveni strategul sef de la Casa Alba? Trump a fost somat sa renunte la Bannon" pe Ziare.com

#strateg sef Trump Bannon rasist , #Stiri International