Un profesor american este convins ca Trump nu-si va termina mandatul si presedintia lui va fi una dintre cele mai scurte din istoria SUA

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 20:54
749 citiri
Un profesor american este convins ca Trump nu-si va termina mandatul si presedintia lui va fi una dintre cele mai scurte din istoria SUA
Foto: captura CNN

Presedintia lui Donald Trump ar putea fi una dintre cele mai scurte din istoria Statelor Unite, sustine un cunoscut istoric american, care este convins ca noul presedinte al SUA nu-si va termina mandatul.

Profesorul Ronald L. Feinman estimeaza ca Trump isi va pastra functia mai mult decat William Henry Harrison, care a avut, in 1841, cea mai scurta presedintie din istoria Americii, de 31 de zile, si mai putin decat James A. Garfield, care a avut, in 1881, un mandat de 199 de zile, scrie The Independent.

Daca Harrison a murit de penumonie in timpul mandatului, iar Garfield fost a asasinat, Feinman considera ca Trump va fi probabil demis sau va fi fortat sa isi dea demisia in urmatoarele saptamani.

Chiar daca sederea sa la Casa Alba va fi prelungita, Feinman nu crede ca actualul lider al Statelor Unite va rezista mai mult de 16 luni si cinci zile, cat a durat mandatul lui Zachary Taylor, care a murit in functie din cauza unei afectiuni digestive, in 1850.

Profesorul american, care a publicat de curand o carte despre mortile presedintilor SUA, mai spune ca viitorul presedinte al Statelor Unite va fi Mike Pence, actualul vicepresedinte, sugerand inca o data ca Trump isi va incheia mandatul inainte de termen.

C.S. ...citeste mai departe despre "Un profesor american este convins ca Trump nu-si va termina mandatul si presedintia lui va fi una dintre cele mai scurte din istoria SUA" pe Ziare.com

#presedintie Trump a doua cea mai, #Donald Trump durata mandat , #Stiri International