Un premier din UE le-ar inchide britanicilor granitele in nas pentru o zi, ca sa-si dea seama ce inseamna Brexit

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 21:22
1344 citiri
Un premier din UE le-ar inchide britanicilor granitele in nas pentru o zi, ca sa-si dea seama ce inseamna Brexit
Foto: Ziare.com

Cei care au votat si au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar trebui sa simta pe pielea lor care sunt efectele acestei decizii.

Asta sustine premierul luxemburghez Xavier Bettel, care este de parere ca guvernele statelor UE ar trebui sa ia in calcul impunerea de controale la granite, pentru 24 de ore, pentru a-i determina pe alegatori sa aprecieze cat de mult valoreaza calatoriile fara viza in afara tarii, scrie Bloomberg.

"Inchiderea granitelor pentru o zi ar trebui sa le arate oamenilor ce inseamna sa astepti doua ore sa intri in Italia sau Spania, sa ai controale peste tot, sa se blocheze toate schimburile.

O zi. Asa incat oamenii sa vada ce inseamna sa fii in afara Europei. Este teribil ce spun, insa ar fi bine ca oamenii sa inteleaga", a precizat Bettel.

Premierul luxemburghez a facut declaratiile in cadrul unei conferinte de la ...citeste mai departe despre "Un premier din UE le-ar inchide britanicilor granitele in nas pentru o zi, ca sa-si dea seama ce inseamna Brexit" pe Ziare.com

#premier Luxemburg granite Marea Britanie, #controale granite Marea Britanie, #Marea Britanie Brexit , #Stiri International