Un nou summit intre Trump si Kim Jong-Un va avea loc cel mai probabil dupa octombrie

Miercuri, 26 Septembrie 2018, ora 19:22
896 citiri

Nici bine nu a facut Donald Trump anuntul ca vrea un nou summit cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, ca Scretarul de Stat Mike Pompeo a precizat ca lucreaza la organizarea acestei intalniri, care va avea loc, cel mai probabil, dupa luna octombrie.

"Lucram momentan la conditiile summitului, pentru a reusi sa indeplinim cat mai multe cerinte cheie", a declarat Pompeo pentru postul de televiziune american CBS News.

"Speram ca summitul va avea loc curand. S-ar putea intampla in octombrie, dar cel mai probabil va fi dupa", a adaugat secretarul de Stat.

Secretarul de Stat a transmis ca data si locatia summitului nu au fost stabilite inca, dar va face personal o vizita la Phenian pentru a stabili detaliile.

De asemenea, Mike Pompeo a declarat ca liderul coreean i-a trimis un mesaj privat presedintelui Donald Trump, in care acesta a fost "foarte convingator in ceea ce priveste intentia de denuclearizare a Peninsulei Coreene".

"Kim Jong-un intelege ce se intampla, a fost consecvent in ceea ce priveste determinarea de a-si tine promisiunea privind denuclearizarea", a declarat Pompeo.

De altfel, Donald Trump, in discursul rostit la Adunarea Generala a ONU, nu s-a sfiit sa ii multumeasca liderului Coreei de Nord, Kim Jong-Un, pentru curaj.

"Ii multumesc lui Kim Jong-Un pentru curajul si masurile aplicate", a declarat Donald Trump in discursul de la Adunarea Generala a Natiunilor Unite.

In urma cu exact un an, Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea. ...citeste mai departe despre "Un nou summit intre Trump si Kim Jong-Un va avea loc cel mai probabil dupa octombrie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump summit Kim Jong Un Pompeo , #Stiri International