Un nou incident la bordul American Airlines: cat pe ce sa se ajunga la bataie, de la un carucior de copil (Video)

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 11:20
2684 citiri
Un nou incident la bordul American Airlines: cat pe ce sa se ajunga la bataie, de la un carucior de copil (Video)
Foto: captura video

Compania American Airlines a suspendat un angajat, dupa aparitia unui video in spatiul public care surprinde o altercatie la bordul unui avion implicand echipajul companiei, mai multi pasageri si o femeie cu un copil mic.

Un angajat al companiei American Airlines a luat cu violenta din mainile femeii caruciorul, lovind-o pe aceasta si fiind la un pas de a-l lovi si pe copil, potrivit unui utilizator de Facebook, Surian Adyanthaya, care a postat un videoclip pe reteaua de socializare, surprinzand scena.

In urma cu aproape doua saptamani, un doctor in varsta de 69 de ani, David Dao, a fost spitalizat dupa ce politia de aviatie din Chicago l-a tarat cu forta dintr-un avion al United Airlines, ceea ce a generat numeroase reactii vehemente din partea internautilor si multe probleme financiare si de imagine companiei.

American Airlines a demarat o investigatie dupa incidentul de vineri, ce s-a petrecut la bordul avionului cu numarul de zbor 591, de la San Francisco catre Dallas, inainte de decloare, a declarat Leslie Scott, purtator de cuvant al companiei aeriene.

Incidentul a pornit de la o disputa dupa ce o femeie a urcat cu un carucior la bordul avionului, angajatii nefiind de acord cu acest lucru, a spus Scott.

In videoclip, femeia cu copilul poate fi auzita cum le cere insotitorilor de zbor caruciorul. Un pasager merge apoi catre bordul avionaului si solicita echipajului sa ii spuna numele angajatului care a luat caruciorul.

Apoi, un alt angajat al companiei, despre care Scott a spus ca este insotitor de zbor, intra in avion, iar pasagerul il confrunta: "Daca imi faci asta, dau de pamant cu tine", poate fi auzit pasagrul spunandu-i insotitorului de zbor.

Apoi pasagerul si insotitorul de zbor de confrunta, iar agajatul poate fi auzit cum il provoaca pe pasager sa il loveasca. In cele din urma, pasagerul se intoarce la locul sau, iar insotitorul de zbor paraseste aeronava.

"Regretam disconfortul pe care l-am creat pasagerului si familiei sale, precum si celorlalti clienti afectati de incident", se arata intr-un comunicat al companiei remis vineri.

Femeia si familia sa au fost mutati la clasa 1 a zborului, potrivit hotararii companiei.

Citeste si Un pasager al United Airlines a fost intepat de un scorpion in timpul zborului ...citeste mai departe despre "Un nou incident la bordul American Airlines: cat pe ce sa se ajunga la bataie, de la un carucior de copil (Video)" pe Ziare.com

#incident American Airlines carucior copil, #incidente calatori American Airlines , #Stiri International