Un milion de turci in strada, la apelul lui Erdogan: Pancarte cu "Ordona-ne sa murim si o vom face" (Video)

Duminica, 07 August 2016, ora 19:26
774 citiri
Un milion de turci in strada, la apelul lui Erdogan: Pancarte cu "Ordona-ne sa murim si o vom face" (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Circa un milion de turci s-au strans duminica la Istanbul, la apelul presedintelui Recep Tayyip Erdogan, pentru a denunta tentativa de lovitura de stat - o dovada de putere in fata criticilor occidentale fata de masurile de represiune de dupa puci.

Majoritatea celor stransi la "Mitingul Democratiei si Martirilor" sunt sustinatori ai lui Erdogan. Ei flutura drapele turce si pancarte pe care scrie "Esti un dar al lui Dumnezeu, Erdogan" sau "Ordona-ne sa murim si o vom face", arata Reuters.

"Suntem aici pentru a arata ca aceste steaguri nu vor cobori, apelul la rugaciune nu va fi redus la tacere, iar tara noastra nu va fi divizata", a spus Haci Mehmet Haliloglu, in varsta de 46 de ani, un angajat din administratia locala care a venit din orasul Ordu, de pe malul Marii Negre.

"Este ceva dincolo de politica, este vorba fie de libertatea noastra, fie de moarte", a adaugat barbatul cu un steag turc pe umeri si o sapca rosie pe cap.

"Triumful este al democratiei, pietele sunt ale ...citeste mai departe despre "Un milion de turci in strada, la apelul lui Erdogan: Pancarte cu "Ordona-ne sa murim si o vom face" (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miting Turcia, #miting Turcia Erdogan , #Stiri International