Un general NATO avertizeaza ca pierdem razboiul cu Rusia. Nu pe cel din campul de lupta

Luni, 23 Martie 2015, ora 17:38
1116 citiri
Un general NATO avertizeaza ca pierdem razboiul cu Rusia. Nu pe cel din campul de lupta

Comandantul trupelor NATO din Europa, generalul Phillip Breedlove, sustine ca Occidentul trebuie sa faca mai multe eforturi pentru castigarea razboiului informational dus de Rusia.

Breedlove a atentionat ca liderii occidentali trebuie sa aiba o noua abordare in ceea ce priveste informatiile care circula pe Internet, una de reactie rapida care sa combata "povestile false" raspandite de Moscova pe retelele de socializare, scrie Business Insider, citand Associated Press.

Generalul NATO a declarat ca presedintele rus Vladimir Putin poarta si un razboi informational, ca parte a actiunilor sale in estul separatisti al Ucrainei.

"Trebuie sa ne angajam in acest razboi informational ca un grup de natiuni occidentale, ca o alianta. Modalitatea prin care pot fi combatute povestile false este sa le aducem la lumina, sa le expunem", a subliniat Phillip Breedlove.

Anterior, comandantul ...citeste mai departe despre "Un general NATO avertizeaza ca pierdem razboiul cu Rusia. Nu pe cel din campul de lupta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Phillip Breedlove razboi Rusia, #razboi informational Rusia , #Stiri International