Un general care a spus ca "e distractiv sa impusti oameni" ar putea fi secretarul Apararii in Cabinetul Trump

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 11:12
1441 citiri
Un general care a spus ca "e distractiv sa impusti oameni" ar putea fi secretarul Apararii in Cabinetul Trump
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele ales al SUA Donald Trump considera ca generalul in rezerva James Mattis ar fi o alegere buna pentru functia de secretar al Apararii.

Cei doi s-au intalnit sambata, iar dupa discutiile de o ora Trump s-a aratat incantat de Matttis. L-a numit "James nebunul Mattis" si le-a spus jurnalistilor ca generalul in rezerva este "ce trebuie", scrie The Independent.

Mattis a servit in Armata americana timp de 44 de ani, a urcat in randurile infanteriei marine si a condus mai multe misiuni importante, printre care una in Afganistan in 2001 si alta in timpul invaziei din Irak, in 2003.

Generalul a fost laudat pentru batalia din orasul irakian Fallujah, din 2004, descrisa ca fiind una dintre cele mai sangeroase confrunatari ale razboiului.

Totusi, in anul urmator, Mattis a fost dur criticat dupa ca a spus ca "e distractiv sa-i impusti pe unii oameni" intr-o discutie cu alti soldati, in San Diego.

Citeste mai departe despre "Un general care a spus ca e distractiv sa impusti oameni ar putea fi secretarul Apararii in Cabinetul Trump" pe Ziare.com.

#Donald Trump secretar Aparare, #secretar Aparare SUA impuscat oameni, #James Mattis secretar Aparare , #Stiri International