Un fost director CIA avertizeaza ca Rusia va incerca sa obtina de la Trump anularea sistemului antiracheta din Romania

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 19:58
1722 citiri
Un fost director CIA avertizeaza ca Rusia va incerca sa obtina de la Trump anularea sistemului antiracheta din Romania
Foto: Facebook/Central Intelligence Agency

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va incerca sa obtina un acord cu Administratia Donald Trump care sa blocheze sistemele antiracheta NATO din Romania si Polonia si anularea sanctiunilor antiruse, apreciaza Michael Morell, fost director in CIA.

Michael Morell a fost director adjunct si director general interimar al CIA. Acesta a vorbit, intr-un interviu acordat publicatiei digitale americane The Cipher Brief, despre perspectivele relatiilor dintre Statele Unite si Rusia.

Rugat sa comenteze recenta expulzare a diplomatilor rusi din Statele Unite si daca a fost surprins ca Vladimir Putin nu a adoptat o masura simetrica, Michael Morrell a explicat: "Reactia lui Vladimir Putin a fost neobisnuita, dar nu surprinzatoare. Este neobisnuita pentru ca, de obicei, rusii raspund simetric atunci cand Statele Unite expulzeaza agenti de informatii.

Birocratii de la Moscova asteptau acest lucru - un raspuns simetric. Dar nu este surprinzator ca Putin nu a dat curs acelei recomandari, ...citeste mai departe despre "Un fost director CIA avertizeaza ca Rusia va incerca sa obtina de la Trump anularea sistemului antiracheta din Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin Trump antiracheta Romania , #Stiri International