Un fost consilier al lui Trump a recunoscut ca s-a intalnit cu oficiali rusi in 2016

Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 13:33
950 citiri

Un fost consilier al echipei de campanie a lui Donald Trump a recunoscut, in fata parlamentarilor americani, ca s-a intalnit cu oficiali rusi in iulie 2016, informeaza New York Times.

Carter Page a negat in repetate randuri ca s-a intalnit cu membri ai Guvernului rus in timpul calatoriei sale la Moscova in 2016, subliniind ca a discutat cu "intelectuali".

Insa, New York Times noteaza ca Page a trimis un mail cel putin unui consilier de campanie al lui Donald Trump cu observatii despre discutiile cu membri ai Guvernului rus.

Mesajul trimis de Carter Page a fost citit in timpul audierii din cadrul Comisiei de Informatii a Camerei Reprezentantilor, care investigheaza amestecarea rusilor in alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Carter Page a incercat sa minimalizeze importanta intalnirilor sale din Rusia, in vara anului 2016. "Am salutat scurt doua persoane, atat", a spus el, precizand ca acestea era de rang inalt.

Luni, fostul director al campaniei candidatului Donald Trump Paul Manafort a fost inculpat de procurorul special al Departamentului Justitiei Robert Mueller. ...citeste mai departe despre "Un fost consilier al lui Trump a recunoscut ca s-a intalnit cu oficiali rusi in 2016" pe Ziare.com

#Trump alegeri SUA, #Rusia alegeri SUA , #Stiri International