Amenintare terorista la un mare festival din Germania. Zeci de mii de persoane au fost evacuate

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 00:04
610 citiri
Amenintare terorista la un mare festival din Germania. Zeci de mii de persoane au fost evacuate
Foto: Pixabay

Festivalul Rock am Ring din Nurnberg, care a inceput vineri, a fost suspendat din cauza unei amenintari teroriste.

Peste 80.000 de persoane au calatorit vineri spre festivalul care se desfasoara pe circuitul Nurburgring din Germania, informeaza The Telegraph.

Formatia germana de rock industrial Rammstein era cap de afis al primei zile de festival, insa nu a mai concertat. Organizatorii evenimentului spun ca spera ca festivalul sa continue sambata, dupa cum a fost planificat.

Anuntul evacuarii a fost facut in jurul orei 22.00 (ora Romaniei), printr-un mesaj publicat pe Facebook, in care organizatorii Rock am Ring spuneau ca este vorba despre o precautie, iar politia facea investigatii.

Mai multe persoane au preferat sa ramana in spatiul de concerte, simtindu-se in siguranta fata de zona de camping.

Ulterior, toti cei veniti sa asiste la concertele din prima zi a festivalului au parasit zona, cantand "You'll Never Walk Alone".

Pana la ora la care festivalul a fost suspendat, concertasera formatiile Welshly Arms, In Flames si 2Cellos.

Din lineup-ul festivalului mai fac parte trupe precum Gojira, Prophets of Rage, Clutch, Five Finger Death Punch si Bastille.

In urma cu doua saptamani, un terorist s-a detonat pe Manchester Arena, la finalul unui concert sustinut de Ariana Grande. 22 de persoane au murit si 116 au fost ranite ...citeste mai departe despre "Amenintare terorista la un mare festival din Germania. Zeci de mii de persoane au fost evacuate" pe Ziare.com

#Rock am Ring suspendat, #festival Germania amenintare terorista , #Stiri International