Un alt consultant NSA, prins ca a furat informatii guvernamentale secrete

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 12:50
927 citiri
Un alt consultant NSA, prins ca a furat informatii guvernamentale secrete
Foto: Arhiva Ziare.com

Un consultant al Serviciului National de Securitate (NSA) a fost pus sub acuzare pentru ca a furat informatii guvernamentale clasificate, a anuntat miercuri Departamentul de Justitie al Statelor Unite.

Este vorba despre Harold Thomas Martin, care lucra drept contractor guvernamental pentru Booz Allen Hamilton, aceeasi firma de consultanta care l-a angajat si pe Edward Snowden, informeaza Reuters si BBC.

Procurorul John Carlin a precizat ca anchetatorii americani au gasit in posesia lui Martin sase documente cu informatii guvernamentale secrete, care au fost procurate in urma cu doi ani de catre NSA.

"Aceste sase documente au fost procurate prin intermediul unor surse guvernamentale, metode si actiuni care sunt critice pentru o varietate larga de probleme ce tin de securitatea nationala", se arata in plangerea inregistrata de o instanta.

Harold Thomas Martin, in varsta de 51 de ...citeste mai departe despre "Un alt consultant NSA, prins ca a furat informatii guvernamentale secrete" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#consultant NSA arestat, #consultant NSA furat informatii , #Stiri International