Un activist antifascist i-a aruncat un tort in fata unui lider politic din Germania (Video)

Sambata, 28 Mai 2016, ora 19:00
2657 citiri
Un activist antifascist i-a aruncat un tort in fata unui lider politic din Germania (Video)
Foto: captura YouTube

Partidul Die Linke (Stanga) si-a deschis sambata congresul la Magdeburg (estul Germaniei), marcat de dispute interne cu privire la linia politica a formatiunii si de un incident in care liderei grupului parlamentar al partidului, Sahra Wagenknecht, reprezentanta aripii mai radicale a formatiunii, i-a fost aruncat in fata un tort, transmit EFE si DPA.

Un tanar si-a croit drum spre prezidiu, unde se afla asezata Wagenknecht, si i-a aruncat in fata un tort cu crema de ciocolata, dorind astfel sa protesteze fata de atitudinea liderei parlamentare a Die Linke pe tema refugiatilor.

Un grup de activisti de stanga cunoscut sub numele de Antifaschistische Initiative Torten fuer Menschenfeinde (Torturile Initiativei Antifasciste pentru Dusmanii Omenirii) si-a asumat responsabilitatea pentru actiune.

Totodata, activistii au distribuit fluturasi la eveniment, in care o comparau pe Sahra Wagenknecht cu Beatrix von ...citeste mai departe despre "Un activist antifascist i-a aruncat un tort in fata unui lider politic din Germania (Video)" pe Ziare.com

#Die Linke atac tort, #protest stanga Germania, #incident politic Germania , #Stiri International