UE spune stop discriminarii imigrantilor - rezolutia adoptata de PE

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 15:40
1043 citiri
UE spune stop discriminarii imigrantilor - rezolutia adoptata de PE
Foto: caleaeuropeana.ro

Parlamentul European a adoptat, joi, o rezolutie privind libera circulatie, in care li se cere statelor membre sa nu-i discrimineze pe muncitorii mobili din UE si sa foloseasca fondurile europene pentru a promova incluziunea sociala.

Rezolutia invita statele membre "sa respecte dispozitiile din tratat privind normele UE care reglementeaza libertatea de circulatie si sa se asigure ca principiile egalitatii si dreptul fundamental la libertatea de circulatie sunt respectate pentru toate statele membre".

Parlamentul European "contesta cu fermitate pozitia adoptata de unii lideri europeni, care au solicitat sa fie operate modificari si sa fie limitata libera circulatie a cetatenilor" si solicita statelor membre "sa evite orice masuri care ar putea afecta dreptul la libera circulatie bazat pe legislatia primara a UE".

Cearta in Parlamentul European, din cauza muncitorilor romani

Documentul "respinge total orice propunere de a plafona numarul de migranti din UE", deoarece ...citeste mai departe despre "UE spune stop discriminarii imigrantilor - rezolutia adoptata de PE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezolutie PE imigranti, #discriminare imigranti PE, #discriminare rezolutie PE, #imigranti romani , #Stiri International