„Succesorul” lui Putin, care l-a salvat pe dictator de un urs brun furios. Acum pregătește o armată de drone ucigașe

Duminica, 15 Ianuarie 2023, ora 03:17
566 citiri
„Succesorul” lui Putin, care l-a salvat pe dictator de un urs brun furios. Acum pregătește o armată de drone ucigașe
Aleksei Diumin, guvernator de Tula și Președintele rus Vladimir Putin/ FOTO: kalkinemedia.com

Aleksei Diumin, în vârstă de 50 de ani, este fosta gardă de corp a președintelui rus Vladimir Putin și fost adjunct al ministrului apărării, care a condus în secret operațiunea din 2014 pentru a-l recupera pe președintele ucrainean Viktor Ianukovici din Crimeea și a-l aduce în Rusia.

Se presupune că el a câștigat încrederea lui Putin salvându-l pe dictator de la „moarte sigură” prin alungarea unui urs care a încercat să pătrundă într-o reședință prezidențială din munți unde se afla și liderul de la Kremlin.

Acum, RIA FAN a lansat videoclipuri și imagini de la o școala de piloți de drone înființată la ordinele lui Diumin în regiunea Tula din Rusia, unde este guvernator.

Fosta gardă de corp a recrutat o mulțime de instructori militari pentru a antrena o nouă armată de operatori de drone, în timp ce Rusia încearcă să recâștige supremația aeriană în războiul său împotriva Ucrainei, potrivit Daily Mail.

Absolvenții școlii urmează o pregătire intensă înainte de a obține certificarea, iar apoi sunt expediați direct în Ucraina pentru a declanșa atacuri cu drone sau pentru a efectua operațiuni de informații și recunoaștere.

„De la începutul operațiunii speciale, Aleksei Diumin a fost în contact permanent cu Ministerul rus al Apărării, cu comanda unităților în care servesc rezerviștii din Tula”, a declarat Maxim Siniavski, ministrul local al Comerțului.

„Soldații au primit echipamente suplimentare, utilaje și echipamente speciale. Stăpânirea abilităților de utilizare a dronelor va permite personalului militar să își îndeplinească sarcinile în mod competent,” a spus Siniavski.

Diumin a ocupat și funcția de adjunct al șefului serviciilor de informațiilor militare (GRU) și are gradul de general-locotenent de armată. A fost și adjunct al șefului gărzilor prezidențiale.

Acum, el este folosit din ce în ce mai mult de Putin - despre care se spune că are mai multe probleme de sănătate - pentru rezolvarea problemelor ce țin de accelera livrările militare pe frontul din Ucraina.

Putin s-a întâlnit cu Diumin în timpul unei vizite la Tula luna trecută pentru a inspecta o fabrică majoră de arme unde Diumin a supravegheat creșterea producției.

Putin a fost văzut inspectând vehicule blindate de transport trupe la fabrică.

Fosta gardă de corp a președintelui rus este din ce în ce mai lăudat la televiziunea de stat ...citeste mai departe despre "„Succesorul” lui Putin, care l-a salvat pe dictator de un urs brun furios. Acum pregătește o armată de drone ucigașe" pe Ziare.com

Cursul euro preconizat de analiștii financiari pentru următorul an. Majoritatea se așteaptă la creșterea datoriei publice
Cursul euro preconizat de analiștii financiari pentru următorul an. Majoritatea se așteaptă la creșterea datoriei publice
Peste 80% dintre analiștii Asociației CFA România anticipează o depreciere a leului în următoarele 12 luni, în timp ce restul preconizează o stagnare. În privinţa riscurilor pe un orizont...
#Ucraina, #razboi, #Rusia, #invazie, #succesor, #Vladimir Putin, #aleksei diumin, #guvernator, #tula, #drone , #Stiri International