Ucraina fierbe: Operatiunea contra-terorista a inceput la Donetk

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 08:57
1555 citiri
Ucraina fierbe: Operatiunea contra-terorista a inceput la Donetk

Operatiunea anti-terorista a guvernului ucrainean in regiunea framantata de miscari separatiste Donetk a inceput marti, la ora 04.00 dimineata. Dupa un mesaj al ministrului Apararii, Mihailo Koval, care arata ca trupele ucrainene sunt in alerta si vor intra in actiune, in suburbiile localitatii Sloviansk au izbucnit confrunatarile.

Vehicule armate au fost vazute in zona si s-au auzit focuri de arma si explozii. Consiliul satesc din Andreevska, un sat langa Sloviansk, a fost incendiat, iar zece militanti pro-rusi ar fi fost impuscati la un punct de control din regiune, scrie Ukrainian Policy, citand un martor din randul protestatarilor pro-rusi.

Agentiile ruse de presa scriu, marti dimineata, ca spre Sloviansk se indreapta tancuri si echipament militar armat. In Kramatorsk au fost vazute de asemenea efective ale armatei ucrainene.

Dupa o reuniune, luni noaptea, a Consiliului National de Securitate, ce a discutat atat operatiunea anti-terorista, cat si posibilitatea introducerii ...citeste mai departe despre "Ucraina fierbe: Operatiunea contra-terorista a inceput la Donetk" pe Ziare.com

#Ucraina operatiune anti terorista, #Ucraina Donetk separatisti , #Stiri International