Twitter va notifica utilizatorii care au fost expusi propagandei ruse in timpul alegerilor din 2016

Duminica, 21 Ianuarie 2018, ora 14:22
791 citiri
Twitter va notifica utilizatorii care au fost expusi propagandei ruse in timpul alegerilor din 2016

Reprezentanti ai companiei Twitter, care analizeaza implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2016, au transmis sambata ca vor notifica o parte a utilizatorilor care au fost expusi materialelor de propaganda rusesti in timpul campaniei, relateaza site-ul agentiei de presa Reuters.

Twitter a anuntat ca va trimite emailuri catre peste 650.000 de utilizatori ai retelei de socializare din SUA care au urmarit, distribuit sau reactionat la postari asociate cu o agentie rusa, suspectata ca se ocupa cu raspandirea materialelor propagandistice.

Agentia de Cercetare pe Internet este o companie din Rusia care, potrivit mai multor oficiali americani, se ocupa cu raspandirea materialelor propagandistice favorabile Rusiei, folosind conturi false pe retelele de socializare.

Compania Twitter a anuntat ca a suspendat conturile folosite pentru raspandirea informatiilor propagandistice. ...citeste mai departe despre "Twitter va notifica utilizatorii care au fost expusi propagandei ruse in timpul alegerilor din 2016" pe Ziare.com

#Twitter informare utilizatori propaganda Rusia , #Stiri International