Turcia a obtinut ce a vrut la Bruxelles. Ajutor financiar si reluarea negocierilor de aderare la UE

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 23:02
887 citiri
Turcia a obtinut ce a vrut la Bruxelles. Ajutor financiar si reluarea negocierilor de aderare la UE
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica, la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeana-Turcia, context in care a afirmat ca Turcia are un rol cheie in solutionarea crizei migratorii si a subliniat ca Romania sustine avansarea procesului de aderare a acestei tari la UE.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, in interventia sa la summit seful statului si-a exprimat aprecierea pentru relansarea relatiilor cu Turcia, pe baza unui angajament reinnoit pentru obtinerea de rezultate concrete.

Criza refugiatilor: Turcia va ajuta UE, dar cere bani si reluarea negocierilor de aderare

"Seful statului a punctat rolul cheie pe care il detine Turcia in solutionarea actualei crize migratorii", se arata in sursa citata, in care se precizeaza ca a fost subliniata necesitatea unei actiuni in comun a Uniunii Europene si a Turciei pentru combaterea cauzelor profunde ale fenomenului migrationist.

In acest sens, presedintele Klaus Iohannis a mentionat ca sprijina ...citeste mai departe despre "Turcia a obtinut ce a vrut la Bruxelles. Ajutor financiar si reluarea negocierilor de aderare la UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Turcia UE, #aderare Turcia UE, #criza imigranti Turcia , #Stiri International