Tsipras le cere ministrilor sai sa apara mai putin la televizor si sa se concentreze pe reforme

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 22:34
819 citiri
Tsipras le cere ministrilor sai sa apara mai putin la televizor si sa se concentreze pe reforme
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Premierul elen Alexis Tsipras a cerut, vineri, ministrilor sa renunte la aparitiile la televizor si sa se concentreze pe sarcinile pe care le au de indelinit, subliniind importanta asigurarii unei evaluari pozitive a reformelor, pentru ca discutiile privind restructurea datoriilor sa poata continua.

"Reducerea datoriilor va limita riscurile, iar economia va deveni mai atractiva pentru investitori", a spus Tispras ministrilor in prima sedinta de guvern de dupa alegerile castigate duminica de partidul Syriza, relateaza Kathimerini.

"O alta prioritate este deficitul de lichiditati din banci. Daca recapitalizarea bancilor va fi facuta corect, lichiditatile vor reveni in economia elena, care are mare nevoie de bani", a spus premierul.

Grecia: Noul guvern al lui Alexis Tsipras a depus juramantul

Tsipras ...citeste mai departe despre "Tsipras le cere ministrilor sai sa apara mai putin la televizor si sa se concentreze pe reforme" pe Ziare.com

#Tsipras ministri televizor, #Alexis Tsipras premier Grecia, #Alexis Tsipras juramant, #Alexis Tsipras ministri reforme , #Stiri International