Trump vrea limitarea numarului de mandate pentru congresmani: Asa va seca mlastina de coruptie

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 23:10
758 citiri
Trump vrea limitarea numarului de mandate pentru congresmani: Asa va seca mlastina de coruptie
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Republicanul Donald Trump a anuntat ca va sustine din pozitia de presedinte un amendament constitutional pentru limitarea mandatelor pentru senatorii si reprezentantii din Congresul Statelor Unite.

Miliardarul conservator sustine ca in acest mod "va seca mlastina" de coruptie de la Washington. Noua sa propunere vine in contextul in care popularizeaza ideea ca va pierde alegerile din cauza fraudei generalizate, scrie Politico.

"Daca sunt ales presedinte, atunci voi pune presiune pentru adoptarea unui amendament constitutional, care va limita mandatele pentru toti membrii Congresului. S-a vorbit despre asta timp de ani de zile. Sunt decenii de esec la Washington. Sunt decenii de interese speciale si trebuie sa punem capat acestora", a declarat prezidentiabilul republican.

Donald Trump a precizat ca va propune o limita de sase ani de mandat pentru reprezentanti si, respectiv, o limita dubla pentru senatori.

Recent, miliardarul republican si-a ...citeste mai departe despre "Trump vrea limitarea numarului de mandate pentru congresmani: Asa va seca mlastina de coruptie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump limitare mandate congresmeni, #Trump limitare mandate Congres , #Stiri International