Trump va semna luni o noua versiune a decretului anti-imigranti - Politico

Duminica, 05 Martie 2017, ora 09:18
965 citiri
Trump va semna luni o noua versiune a decretului anti-imigranti - Politico
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Presedintele american, Donald Trump, ar trebui sa semneze, luni, o noua versiune a decretului sau privind imigratia, suspendat de Justitie dupa ce a suscitat o enorma controversa si a provocat haos in aeroporturi.

Presedintele va semna noul decret la Departamentul de Securitate Interna, conform Politico, publicatie care citeaza inalti responsabili guvernamentali.

Nu a fost posibil sa se afle ce schimbari a prevazut Donald Trump sa introduca in noul text, potrivit acestei publicatii specializate in informatii politice.

Decretul din 27 ianuarie interzicea intrarea in Statele Unite a cetatenilor din sapte tari cu majoritate musulmana timp de 90 de zile, a tuturor refugiatilor timp de 120 de zile si a refugiatilor sirieni de o maniera permanenta.

Suscitand indignare in intreaga lume si un val de proteste in SUA, decretul a provocat haos in aeroporturi, noteaza AFP.

Donald Trump a suferit doua esecuri in Justitie in ce priveste decretul din 27 ianuarie: pe 3 februarie, un judecator din Seattle a blocat aplicarea acestuia, iar pe 9 februarie, Curtea de Apel din San Francisco a mentinut aceasta suspendare.

Argumentele lui Trump pica: Decretul anti-imigranti nu ar fi impiedicat niciun atac terorist comis in SUA dupa 9/11100 de companii contesta decretul anti-imigranti al lui Trump. Apple, Google si Microsoft, printre semnatari ...citeste mai departe despre "Trump va semna luni o noua versiune a decretului anti-imigranti - Politico" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump decret imigranti , #Stiri International