Trump trebuie pazit drastic, iar securitatea lui costa New York-ul un milion de dolari pe zi

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 08:42
772 citiri
Trump trebuie pazit drastic, iar securitatea lui costa New York-ul un milion de dolari pe zi
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Autoritatile din New York cheltuiesc zilnic un milion de dolari din bugetul metropolei pentru a asigura securitatea presedintelui ales si a familiei sale.

Toate aceste costuri nu vor scadea dramatic dupa ce miliardarul republican se muta la Casa Alba, avand in vedere ca Melania Trump a anuntat deja ca va continua sa locuiasca in Manhattan, pentru ca fiul cuplului prezidential sa nu fie transferat in mijlocul anului scolar, transmite CNN.

Donald Trump a sugerat, de asemenea, ca are de gand sa revina des in locuinta sa din Trump Tower, atat timp cat Melania si Barron Trump vor ramane in Manhattan.

Printre aceste costuri se numara in special necesitatea de asigurare a prezentei politistilor alaturi de copiii si nepotii miliardarului republican, care beneficiaza de asemenea de protectia serviciilor secrete.

Toate rudele apropiate presedintelui ales locuiesc in metropola newyorkeza si au dreptul la protectia serviciilor secrete.

"Imperativul numarul 1 este siguranta si ...citeste mai departe despre "Trump trebuie pazit drastic, iar securitatea lui costa New York-ul un milion de dolari pe zi" pe Ziare.com

#costuri Trump New York , #Stiri International