Trump sustine ca Putin e mai bun ca Obama: N-ar fi minunat daca am putea sa colaboram?

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 07:39
3061 citiri
Trump sustine ca Putin e mai bun ca Obama: N-ar fi minunat daca am putea sa colaboram?
Foto: Instagram/realdonaldtrump

Republicanul Donald Trump a declarat, miercuri seara, ca presedintele rus Vladimir Putin a fost un lider mult mai bun prin comparatie cu Barack Obama.

Declaratia controversata a miliardarului a avut loc in cadrul unui forum televizat cu democrata Hillary Clinton, insa nu este prima data cand acesta lauda stilul de conducere impus de Vladimir Putin, aminteste DPA.

Iata doua exemple in acest sens:

Donald Trump il apara pe Vladimir Putin, acuzat ca a comandat uciderea unor jurnalistiPutin si Trump se elogiaza reciproc: "Barbatul respectat" si "liderul absolut"

De asemenea, prezidentiabilul republican a precizat ca are un mare respect pentru poporul rus si se asteapta sa aiba o relatie minunata cu Vladimir Putin.

"Cred ca voi putea sa ma inteleg cu el. El a fost un lider. Mult mai lider decat presedintele nostru. Nu ar fi minunat daca am putea sa colaboram? Nu ar fi un lucru minunat?", a spus Trump.

Acesta a explicat ca o relatie ruso-americana apropiata ar fi un avantaj ...citeste mai departe despre "Trump sustine ca Putin e mai bun ca Obama: N-ar fi minunat daca am putea sa colaboram?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump lauda Putin, #Trump colaborare Putin , #Stiri International