Trump sustine ca interventia militara a SUA in Venezuela reprezinta o optiune

Duminica, 03 Februarie 2019, ora 18:10
1276 citiri

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca trimiterea de forte militare in Venezuela este "o optiune" care este luata in calcul, si a anuntat ca a respins propunerea la o intrevedere bilaterala formulata de omologul sau venezuelan, Nicolas Maduro.

"Desigur, (interventia militata - n.red.) este o optiune", a declarat Trump, intr-un interviu ce urmeaza sa fie difuzat duminica de postul CBS.

Trump a mai spus ca, in urma cu cateva luni, Maduro i-a propus o intrevedere, insa l-a refuzat.

"Am respins-o pentru ca suntem foarte departe in acest proces", a afirmat liderul de la Casa Alba, adaugand: "Deci, cred ca procesul se desfasoara - proteste foarte, foarte mari".

Donald Trump, a decis sa il recunoasca pe Juan Guaido, liderul opozitiei, ca fiind presedinte interimar al Venezuelei.

Juan Guaido, presedintele Adunarii Nationale din Venezuela, s-a autoproclamat presedinte interimar al tarii, contestandu-l oficial pe presedintele Nicolas Maduro in contextul crizei politice grave.

Nicolas Maduro tocmai a inceput al doilea mandat de presedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane continua protestele, denuntand fraude electorale. ...citeste mai departe despre "Trump sustine ca interventia militara a SUA in Venezuela reprezinta o optiune" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interventie SUA Venezuela, #razboi Venezuela, #Trump Venezuela , #Stiri International