Trump spune ca a refuzat titlul "Persoana Anului" 2017 oferit de Time. Revista are alta versiune

Sambata, 25 Noiembrie 2017, ora 11:58
893 citiri
Trump spune ca a refuzat titlul "Persoana Anului" 2017 oferit de Time. Revista are alta versiune
Foto: Time

Presedintele american Donald Trump sustine ca a refuzat sa fie numit "Persoana Anului" de revista Time, dupa ce reprezentantii publicatiei i-au cerut un interviu si o fotografie, fara sa ii confirme ca ii vor acorda acest titlu, informeaza AFP.

"Revista Time a sunat sa imi spuna ca probabil voi fi numit 'Persoana Anului', ca anul trecut, dar ca pentru acest lucru ar trebui sa le acord un interviu si o sedinta foto. Le-am spus ca probabil nu are niciun sens si am refuzat. Multumesc, oricum!", a scris Trump pe contul sau de Twitter.

Revista l-a contrazis pe presedintele american, printr-un alt mesaj publicat pe platforma de socializare Twitter.

"Presedintele greseste in legatura cu modul in care noi alegem Persoana Anului. Time nu comenteaza alegerile pana la data publicarii - 6 decembrie", arata mesajul revistei Time.

Fostul editor Richard Stengel a distribuit mesajul lui Donald Trump, adaugand comentariul: "Imi pare rau sa iti spun, dar probabil ca acest lucru inseamna ca nu esti Persoana Anului. Au vrut doar o sedinta foto, dar sunt sigur ca inca ai acea coperta falsa a revistei Time pastrata undeva".

Revista Time confera acest titlu persoanelor care "de bine, de rau, a influentat cel mai mult evenimentele petrecute pe parcursul anului".

Trump a fost numit in 2016 "Persoana Anului" in urma alegerii sale ca presedinte al SUA, intr-o editie care a fost intitulata "Presedintele Statelor Divizate ale Americii".

Donald Trump s-a plans ca nu a primit acest titlu in mesaje publicate pe Twitter in 2012, 2014 si 2015.

In luna iunie, The Washington Post a dezvaluit ca mai multe dintre cluburile de golf ale lui Trump expun o copie inramata a unei coperte false a revistei Time, cu titluri pozitive si imaginea presedintelui american.

Inca de la anuntul ca va candida la presedintia SUA, Trump a avut o relatie dificila cu mass-media, acuzand mai multe institutii de presa ca prezinta "stiri false". ...citeste mai departe despre "Trump spune ca a refuzat titlul "Persoana Anului" 2017 oferit de Time. Revista are alta versiune" pe Ziare.com

#Donald Trump refuzat Time Persoana Anului, #Donald Trump revista Time , #Stiri International