Trump si Kim Jong-un nu au ajuns la un acord privind dezarmarea nucleara

Joi, 28 Februarie 2019, ora 08:55
865 citiri

Secretarul de presa al Casei Albe, Sarah Sanders, a anuntat intr-un comunicat ca nu s-a ajuns la niciun acord la summit-ul de la Hanoi dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un.

"Donald Trump si Kim Jong-un au avut intalniri foarte bune si constructive. Cei doi au discutat despre diferite cai de a ajunge la dezarmarea nucleara si despre concepte economice", se arata intr-un comunicat, citat de News.ro.

"Nu s-a ajuns la niciun acord in acest moment, insa cele doua parti doresc sa se intalneasca in viitor", a adaugat ea.

Inainte, liderul nord-coreean a spus ca este dispus sa renunte la arsenalul sau nuclear si ca nu ar fi fost asa nu mai participa la un al doilea summit cu presedintele american.

"Daca nu as fi dispus sa fac acest lucru, nu as fi aici chiar acum", a afirmat Kim, fiind intrebat de un reporter daca este pregatit sa renunte la arsenalul sau nuclear.

Trump l-a completat pe acesta spunand ca: "Acesta cred ca este cel mai bun raspuns pe care l-ati auzit vreodata".

Trump le-a interzis reporterilor Reuters, AP, Bloomberg si LA Times sa participe la dineul cu Kim Jong-unSummit nuclear in Vietnam: Trump s-a intalnit cu Kim Jong-un (Video) ...citeste mai departe despre "Trump si Kim Jong-un nu au ajuns la un acord privind dezarmarea nucleara" pe Ziare.com

#Trump Kim acord dezarmarea nucleara, #Trump dezarmarea nucleara , #Stiri International