Trump si-a ales sloganul pentru alegerile din 2020. Nu e deloc greu de ghicit

Duminica, 11 Martie 2018, ora 19:21
1247 citiri

Presedintele american Donald Trump si-a ales deja sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020, unde vrea sa candideze pentru un al doilea mandat.

Dupa "Make America great again" (Sa facem America mareata din nou), Trump n-a variat foarte mult si a decis sa mearga pe aceeasi linie: "Keep America Great!" (Sa pastram America mareata).

"Sloganul nostru cand vom intra in campanie - va vine sa credeti sau nu dar mai sunt doi ani - va fi: +Sa pastram America mareata+", a declarat Trump, la o intalnire cu militanti republicani in Pennsylvania.

Sloganul "Make America great again" a ocupat un loc central in campania victorioasa a lui Donald Trump din 2016.

Trump, in varsta de 71 de ani, face aluzie in mod regulat la un al doilea mandat pe care spera sa-l obtina.

Pentagonul ii face pe plac lui Trump si anunta o parada militara la Washington. Dar fara tancuri!Trump il admira pe presedintele Chinei, pentru mandatul pe viata: Poate ar trebui sa incercam si noi!Trump a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Pace. Institutul a sesizat politiaMacron si Schwarzenegger il contreaza pe Trump la unison: Sa facem planeta mareata din nou! ...citeste mai departe despre "Trump si-a ales sloganul pentru alegerile din 2020. Nu e deloc greu de ghicit" pe Ziare.com

#Trump slogan campanie 2020, #Trump Keep America Great , #Stiri International