Trump se simte ca intr-un cocon si e surprins de cat de greu este sa fii presedinte: Imi iubeam fosta viata

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 08:16
2290 citiri
Trump se simte ca intr-un cocon si e surprins de cat de greu este sa fii presedinte: Imi iubeam fosta viata
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se simte ca intr-un cocon si este surprins de cat de greu este sa fii presedinte la Casa Alba, potrivit unui interviu acordat dupa primele o suta de zile de mandat.

"Imi iubeam fosta viata, aveam atat de multe chestii care mergeau pentru mine. Asta implica mult mai multa munca decat fosta mea viata. Credeam ca va fi mai usor", a declarat presedintele Statelor Unite pentru jurnalistii Reuters.

Donald Trump a renuntat la viata sa de afacerist newyorkez si dezvoltator imobiliar, pentru a fi investit in pozitia de presedinte dupa o campanie extrem de controversata pentru Casa Alba.

La mai bine de cinci luni de la victoria sa in alegerile prezidentiale si la o suta de zile de la investire, miliardarul republican se gandeste in continuare la alegerile din toamna, in care a invins-o pe Hillary Clinton. Donald Trump chiar a intrerupt o discutie despre presedintele Chinei, Xi Jinping, pentru a da o copie a hartii electorale din 2016 jurnalistilor de la Reuters.

"Uite aici, poti sa o pastrezi, asta este harta finala cu numere. E destul de buna, nu-i asa? Desigur ca noi suntem cu rosu", a spus presedintele republican de la Biroul Oval.

De asemenea, miliardarul a impartit cu generozitate harti electorale cu toti cei trei reporteri ai Reuters prezenti la Casa Alba.

Donald Trump sustine ca era obisnuit sa nu aiba parte de intimitate in "vechea sa viata", dar este surprins de cat de putina intimitate are ca presedinte al Statelor Unite. Miliardarul republican incearca in continuare sa se obisnuiasca cu prezenta non-stop a agentilor de la Secret Service.

"Chiar esti in coconul tau mic, pentru ca ai o protectie atat de masiva incat nu poti sa mergi nicaieri".

Atunci cand presedintele paraseste Casa Alba, acesta este cel mai probabil intr-o limuzina sau intr-un SUV.

De asemenea, miliardarul recunoaste ca ii este dor sa-si conduca propria masina si regreta ca nu poate sa faca asta la Casa Alba.

"Mi-ar placea sa conduc. Nu mai pot sa conduc", sustine Donald Trump.

Trump nu a renuntat la multe obiceiuri pe care le avea atunci cand isi conducerea imperiul financiar si detinea propria emisiune TV.

El recunoaste ca apeleaza adeseori la prieteni din exteriorul administratiei prezidentiale si la fosti colegi pentru a primi sfaturi sau incurajari, iar consilierii de rang inalt s-au resemnat deja cu acest comportament din partea lui Donald Trump.

De asemenea, acesta sustine ca a ales sa nu participe la ...citeste mai departe despre "Trump se simte ca intr-un cocon si e surprins de cat de greu este sa fii presedinte: Imi iubeam fosta viata" pe Ziare.com

#Donald Trump presedinte SUA , #Stiri International