Trump se retrage din afaceri, ca sa nu existe discutii. Se vor ocupa baietii lui de imperiul financiar

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 23:41
867 citiri
Trump se retrage din afaceri, ca sa nu existe discutii. Se vor ocupa baietii lui de imperiul financiar
Foto: Facebook / Donald Trump

Republicanul Donald Trump a declarat miercuri dupa-amiaza, in prima conferinta de presa din ultimele doua luni, ca are de gand sa-si pastreze bunurile din cadrul imperiului sau economic, dar va ceda controlul catre fiii sai majori, Donald Jr. si Eric Trump.

De asemenea, presedintele-ales a explicat ca a luat aceasta decizie pentru ca-i respecta pe alegatorii americani, desi legislatia conflictului de interese nu se aplica in cazul sau si ar putea sa conduca in continuare atat Trump Organization, cat si Statele Unite.

Miliardarul republican a precizat ca va demisiona imediat de la conducerea hotelurilor, a terenurilor de golf si a sutelor de societati comerciale detinute prin Trump Organization.

De asemenea, acesta isi va muta toate bunurile intr-un trust, pentru a da asigurari ca nu va actiona in mod intentionat ca presedinte pentru a-si favoriza propriile afaceri.

Donald Trump este sub presiune pentru a se distanta de imperiul economic inainte de investirea sa la Casa ...citeste mai departe despre "Trump se retrage din afaceri, ca sa nu existe discutii. Se vor ocupa baietii lui de imperiul financiar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump imperiu financiar, #Trump retragere afaceri , #Stiri International