Trump se lauda ca nu a consumat niciodata alcool: Va puteti imagina daca as fi baut? As fi fost un dezastru

Marti, 02 Octombrie 2018, ora 10:40
1055 citiri
Trump se lauda ca nu a consumat niciodata alcool: Va puteti imagina daca as fi baut? As fi fost un dezastru
Foto: Arhiva Facebook/ Donald Trump

Presedintele american Donald Trump sustine ca nu a baut niciodata alcool. Declaratia vine in contextul in care Brett Kavanaugh, candidatul lui Donald Trump la Curtea Suprema, a afirmat, in timpul audierii sale din Comisia Juridica a Senatului american, ca ii place sa bea bere.

"Nu sunt un consumator (de alcool - n.red.) . Pot sa zic, cu sinceritate, ca nu am baut bere niciodata in viata mea. Este una dintre putinele mele calitati", a afirmat, razand, liderul de la Casa Alba, potrivit CNN.

"Nu am baut niciodata un pahar cu alcool. Nu am consumat alcool, dintr-un motiv sau altul. Va puteti imagina daca as fi facut-o? As fi fost un dezastru. As fi fost cel mai rau din lume. Nu am baut niciodata, ok?", a insistat Trump.

Acesta a fost intrebat despre relatia cu alcoolul a judecatorului Brett Kavanaugh, candidatul sau pentru Curtea Suprema, care este acuzat de o agresiune sexuala la inceputul anilor '80.

"L-am urmarit. Am fost surprins sa vad cat de vocal este privind faptul ca ii place berea... El nu a spus ca are o relatie perfecta cu alcoolul", a raspuns Trump, intrebat despre acest aspect.

De altfel, in urma cu un an, presedintele american a vorbit deschis despre lupta cu alcoolul a fratelui sau, Fred Trump Jr. Acesta a fost alcoolic, murind in 1981, la varsta de 43 de ani.

"Am avut un frate, Fred. Un tip grozav, cu o personalitate grozava, mult mai buna decat a mea", povestea presedintele SUA la acea vreme. "Dar avea o problema. Avea o problema cu alcoolul si imi tot spunea 'Sa nu bei. Sa nu bei'. Era mai mare decat bine, asa ca l-am ascultat si respectat", a completat Trump.

El a mai sustinut ca, de cand a primit acest avertisment de la fratele sau, s-a abtinut de la consumul de alcool si de la fumat, pentru ca "cineva l-a ghidat" in acest sens. "Am invatat datorita lui Fred", mai afirma Trump.

Acuzatiile

Brett Kavanaugh, nominalizat de presedintele Donald Trump la Curtea Suprema a SUA, este acuzat de trei femei ca ar fi facut parte in tinerete dintr-un grup de baieti care incercau sa convinga fete sa bea si sa consume droguri pentru a putea apoi sa le abuzeze sexual.

Intr-o declaratie facuta publica de avocatul ei, una dintre femei sustine, de asemenea, ca a fost victima unui viol colectiv la o petrecere unde Brett Kavanaugh era "prezent". Faptele s-ar fi petrecut in jurul anului 1982.

"Ingrozita", dar din simtul "datoriei", universitara Christine Blasey Ford l-a acuzat pe Kavanaugh, sub juramant, ca a agresat-o sexual in ...citeste mai departe despre "Trump se lauda ca nu a consumat niciodata alcool: Va puteti imagina daca as fi baut? As fi fost un dezastru" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump alcool, #Donald Trump consumat alcool, #Donald Trump baut bere , #Stiri International