Trump recunoaste ca a folosit mecanisme de evitare a platii impozitelor

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 09:19
854 citiri
Trump recunoaste ca a folosit mecanisme de evitare a platii impozitelor
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, recunoaste ca nu a platit impozitul pe venit ani la rand, acesta insistand ca a valorificat mecanisme legale de evitare a platii, disponibile oricarui miliardar.

In schimb, Trump o acuza pe Hillary Clinton ca nu a anulat acele mecanisme in perioada cand aceasta ocupa functia de secretar de Stat al SUA, informeaza The Independent.

"De ce nu a incercat vreodata sa anuleze acele legi pentru ca eu sa nu le folosesc?", a spus candidatul republican la prezidentiale in cadrul unui eveniment de campanie.

Noi documente demonstreaza cum la inceputul anilor 1990, in timp ce incerca sa evite falimentul, Trump nu a declarat sute de milioane de dolari, folosindu-se de o manevra de evitare a platii, recomandata de avocatii acestuia.

Datorita acestei manevre, care a fost mai tarziu scoasa in afara legii de catre Congresul american, Trump a evitat plata impozitului pe sute de milioane de dolari. Aceasta este doar o presupunere, ...citeste mai departe despre "Trump recunoaste ca a folosit mecanisme de evitare a platii impozitelor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump plata impozite , #Stiri International