Trump, prins intr-o farsa la telefon de comediantul John Melendez. Acum, sustine ca e pe punctul de a fi arestat

Sambata, 30 Iunie 2018, ora 10:46
1277 citiri
Trump, prins intr-o farsa la telefon de comediantul John Melendez. Acum, sustine ca e pe punctul de a fi arestat
Foto: Arhiva Facebook Donald Trump

Actorul de comedie John Melendez i-a facut o farsa, la telefon, locatarului Casei Albe Donald Trump, care se afla la bordul Air Force One, relateaza AFP.

Melendez s-a dat drept senatorul democrat din New Jersey Robert Menendez si a reusit sa intre in contact la telefon cu Donald Trump, miercuri seara, in timp ce seful statului american se afla la bordul avionului prezidential.

Comedian "Stuttering John" Melendez claims he made a prank call to President Trump while posing as Sen. Bob Menendez -- and received a call back from Air Force One https://t.co/ux1zgVdlFm pic.twitter.com/iyDMrMnPuq- CNN (@CNN) June 29, 2018

Actorul a difuzat o inregistrare a conversatiei pe podcastul sau, "The Stuttering John Podcast", in care se aude o voce care seamana cu a lui Trump.

"Ati trecut probe dificile si cred ca este un pic nedrept, dar felicitari", i-a spus el "senatorului", inculpat pentru o perioada de coruptie, dupa care acuzatiile formulate impotriva lui au fost abandonate.

Cei doi isi continua apoi conversatia, cu subiecte de la imigratie la inlocuirea judecatorului Anthony Kennedy la Curtea Suprema.

Actorul a povestit ca a sunat la Casa Alba si s-a dat drept un asistent al senatorului, a lasat un numar de mobil si a fost pus in contact cu presedintele de la bordul Air Force One.

John Melendez a anuntat sambata dimineata, pe Twitter, ca agenti americani ar fi pe punctul de a-l aresta.

I made a living at pretending I'm a reporter, which Donald trump knows, & was a fan of, why would he have me arrested for duping him.- John Melendez (@stutteringjohnm) June 30, 2018

I'm currently an at undisclosed location. Sorry, love you all but I have to go to sleep. Red, can I get a rock hammer?- John Melendez (@stutteringjohnm) June 30, 2018 ...citeste mai departe despre "Trump, prins intr-o farsa la telefon de comediantul John Melendez. Acum, sustine ca e pe punctul de a fi arestat" pe Ziare.com

#Trump farsa telefon John Melendez, #Trump farsa telefon actor comedie , #Stiri International