Trump da 25 de milioane de dolari sa scape de procesul legat de "universitatea" sa

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 09:30
721 citiri
Trump da 25 de milioane de dolari sa scape de procesul legat de "universitatea" sa
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Donald Trump va plati 25 de milioane de dolari pentru a scapa de un proces pentru frauda legat de fosta sa "Universitate Trump".

Decizia marcheaza o schimbare completa de atitudine a presedintelui ales al Statelor Unite care a promis sa refuze orice compromis in acest dosar, transmite AFP.

Pana acum, avocatii miliardarului au luptat in instanta pentru a demonta argumentele studentilor, care sustin ca au fost manipulati sa plateasca 35.500 de dolari pentru a invata secretele imobiliarelor la o institutie de invatamant neacreditata, transmite Reuters.

In acest moment sunt inregistrate trei procese in instantele americane legate de Trump University. Doua dintre acestea sunt procese colective in statul american California, iar al treilea proces a fost lansat de procurorul democrat Eric Schneiderman in New York.

"Acordul privind un compromis de 25 de milioane de dolari parafeaza o schimbare spectaculoasa a lui Donald Trump si o victorie pentru cele peste 6.000 de victime ale ...citeste mai departe despre "Trump da 25 de milioane de dolari sa scape de procesul legat de "universitatea" sa" pe Ziare.com

#Trump universitate proces , #Stiri International