Trump: Planul lui Clinton va declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 09:08
961 citiri
Trump: Planul lui Clinton va declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial
Foto: Twitter/Donald Trump

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, a declarat ca planul de politica externa in Siria al rivalei sale, Hillary Clinton, va duce la izbucnirea celui de-al Treilea Razboi Mondial.

Trump crede ca SUA ar trebui sa se concentreze sa invinga Statul Islamic, nu sa-l convinga pe presedintele Bashar al-Assad sa demisioneze.

Clinton a propus inchiderea spatiului aerian din Siria, ceea ce, spun unii, ar putea duce la un conflict cu rusii, arata BBC.

"Vom ajunge sa fim implicati in cel de-al Treilea Razboi Mondial, pornit din Siria, daca e sa o ascultam pe Hillary Clinton", a spus Trump.

"Nu vom ajunge sa luptam doar cu Siria, vom lupta cu Siria, Rusia si Iran, nu-i asa?", intreaba retoric Trump, facand referire la alti "actori" de pe acest front. "Siria este o putere nucleara", aminteste el.

Trump sustine ca Clinton nu va putea purta discutii cu Vladimir Putin, dupa ce l-a criticat in trecut. "Cum va putea sa negocieze cu un om despre care a spus ...citeste mai departe despre "Trump: Planul lui Clinton va declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump Clinton razboi Siria, #Trump al Treilea Razboi Mondial, #Trump politica externa Clinton, #Clinton razboi Siria , #Stiri International