"Trump nu e presedintele meu!" Proteste masive in marile orase din SUA (Video)

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 08:26
887 citiri
"Trump nu e presedintele meu!" Proteste masive in marile orase din SUA (Video)
Foto: captura video Twitter

Victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite si mai ales faptul ca republicanul a castigat votul electoral, dar a pierdut la votul popular, i-a suparat pe sustinatorii lui Hillary Clinton.

Inca de la anuntul primelor rezultate oamenii au iesit in strada si continua sa protesteze si 24 de ore mai tarziu, relateaza CNN.

"Trump nu e presedintele meu! Nu astazi!" este principalul mesaj al manifestantilor. Acestia acuza sistemul invechit de vot care i-a permis lui Trump, desi a obtinut mai putine voturi decat Clinton, sa castige alegerile.

Proteste au avut loc in unele dintre cele mai mari orase ale tarii, de la Boston, in nord-est, la Los Angeles, in sud-vest: Atlanta, Austin, Boston, Chicago, Denver, Philadelphia, Portland, San Francisco, Seattle si Washington, unde oamenii s-au adunat chiar in langa Casa Albe.

Iata imagini din Chicago:

"No hate, no fear, immigrants are welcome here!" #Trump protest in Chicago pic.twitter.com/JcG70b0k4t- Joel Meares ...citeste mai departe despre ""Trump nu e presedintele meu!" Proteste masive in marile orase din SUA (Video)" pe Ziare.com

#proteste Trump America, #proteste Trump presedinte , #Stiri International