Trump, noi declaratii controversate: Indeamna Rusia si China sa obtina mailurile lui Clinton

Joi, 28 Iulie 2016, ora 11:48
768 citiri
Trump, noi declaratii controversate: Indeamna Rusia si China sa obtina mailurile lui Clinton
Foto: captura video

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a indemnat China si Rusia sa dea publicitatii zeci de mii de e-mailuri care ar fi fost sterse de pe adresa fostului secretar de stat Hillary Clinton.

"Daca Rusia sau China sau orice alta tara are acele e-mailuri... sa fiu cinstit cu voi, mi-ar placea sa le vad. (...) Va voi spune asta: Rusia, daca asculti, sper sa poti gasi cele 33.000 de e-mailuri care lipsesc. Cred ca probabil vei fi rasplatita zdravan de presa noastra. Sa vedem daca asta se va intampla", a spus Trump, miercuri, in cadrul unei conferinte, relateaza Slate.

Acesta a scris si pe contul sau de Twitter un indemn asemanator.

"Daca Rusia sau orice alta tara sau persoana are cele 33.000 de e-mailuri sterse ilegal, poate ar trebui sa le impartaseasca cu FBI-ul!", a notat pe Twitter Donald Trump.

Acesta a fost insa criticat dur de fostul sef CIA si fost secretar al Apararii, democratul Leon Panetta, care subliniaza ca astfel Trump ...citeste mai departe despre "Trump, noi declaratii controversate: Indeamna Rusia si China sa obtina mailurile lui Clinton" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump Rusia mailuri Clinton, #Trump Hillary Clinton mailuri , #Stiri International