Trump l-a sunat pe Putin si i-a multumit pentru ca ii apreciaza realizarile economice

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 10:01
885 citiri
Trump l-a sunat pe Putin si i-a multumit pentru ca ii apreciaza realizarile economice
Foto: Kremlin.ru

Presedintele american Donald Trump l-a sunat, vineri, pe liderul de la Kremlin si i-a multumit pentru recunoasterea publica a realizarilor sale economice la conducerea Statelor Unite ale Americii.

"Presedintele Donald J. Trump a vorbit astazi cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Presedintele Trump i-a multumit presedintelui Putin pentru recunoasterea performantelor economice puternice ale SUA in conferinta sa anuala de presa", se arata in comunicatul Casei Albe.

In timpul discutiei telefonice de aproximativ 10 minute, Trump si Putin au abordat si subiectul crizei din Peninsula Coreeana, promovand "o colaborare pentru rezolvarea situatiei foarte periculoase din Coreea de Nord", relateaza site-ul Politico.

Putin a mai spus ca a observat "realizari semnificative" din partea Casei Albe si este de parere ca relatiile dintre cele doua tari vor reveni la normal dupa ce au fost tensionate in mod artificial.

"Nu este treaba mea sa evaluez activitatile presedintelui Trump, ci a alegatorilor sai, a poporului american. Dar observ ca s-au inregistrat unele realizari semnificative in perioada scurta de timp care a trecut de la preluarea mandatului. Uitati-va cum au crescut pietele (economice). Acest lucru inseamna ca investitorii au incredere in economia Statelor Unite, aceasta inseamna ca au incredere in ceea ce face Trump in aceasta privinta", a spus Putin, in cadrul discursului anual sustinut la Kremlin.

Putin s-a declarat dornic sa coopereze cu SUA si si-a exprimat speranta ca Administratia Trump este in continuare dispusa sa imbunatateasca relatiile cu Rusia.

"Armele de distrugere in masa, proliferarea, Orientul Mijlociu, Coreea de Nord. Exista lucruri in privinta carora putem lucra mult mai bine daca lucram impreuna", a mai spus Putin. ...citeste mai departe despre "Trump l-a sunat pe Putin si i-a multumit pentru ca ii apreciaza realizarile economice" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump Putin relatie , #Stiri International