Trump isi face campanie cu "Statul Islamic al Germaniei": Oktoberfest fara alcool si moschei in loc de catedrale (Video)

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 17:25
1064 citiri
Trump isi face campanie cu "Statul Islamic al Germaniei": Oktoberfest fara alcool si moschei in loc de catedrale (Video)
Foto: Captura YouTube/Spiritual Warrior

"Statul Islamic al Germaniei" - acesta este titlul unui clip de propaganda anti-imigranti realizat de o agentie de publicitate sustinatoare a lui Donald Trump.

Spotul este creat in stilul celor de promovare turistica, doar ca Germania este prezentata, ironic, ca o tara a jihadistilor, unde, in 2020, celebrul Oktoberfest va fi organizat dupa regulile arabe, fara carne de porc si alcool, iar turnurile Catedralei din Koln vor avea semiluni in varf.

Scopul clipului? Sa convinga alegatorii indecisi din statele Carolina de Nord, Nevada si Florida sa il voteze pe candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, astfel incat America sa nu fie invadata de imigranti arabi, asa cum este Germania, potrivit mesajului spotului publicitar, relateaza postul german NTV.

Clipul prezinta o Germanie stapanita de Statul Islamic, unde extremistii si-au extins califatul.

Pe langa Oktoberfest in stil arab si catedrala transformata in moschee, in spot mai apare o imagine cu Poarta ...citeste mai departe despre "Trump isi face campanie cu "Statul Islamic al Germaniei": Oktoberfest fara alcool si moschei in loc de catedrale (Video)" pe Ziare.com

#Statul Islamic al Germaniei, #Statul Islamic Germania Trump, #Statul Islamic Germania clip , #Stiri International