Trump isi apara cele mai controversate afirmatii: Tind sa am dreptate. Nu ma descurc prea rau, pentru ca eu sunt presedinte si tu nu

Vineri, 24 Martie 2017, ora 09:59
1293 citiri
Trump isi apara cele mai controversate afirmatii: Tind sa am dreptate. Nu ma descurc prea rau, pentru ca eu sunt presedinte si tu nu
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Presedintele american, Donald Trump, a aparat unele dintre cele mai controversate afirmatii din proaspata sa cariera politica, printre care acuzatiile ca Barack Obama i-ar fi interceptat comunicatiile, spunand ca tinde "sa aiba dreptate".

"Sunt o persoana care se bazeaza foarte mult pe instinct, dar instinctul meu se dovedeste corect. Dar, intre timp, cred ca nu ma descurc prea rau, pentru ca eu sunt presedinte si tu nu", i-a spus el intr-un interviu sefului redactiei din Washington a revistei Time, Michael Scherer.

CNN noteaza ca, in interviul concentrat pe informatii false, Trump a oferit unele noi. Interviul intitulat "A murit adevarul?", a acoperit subiecte care variaza de la acuzatiile privind interceptarile telefonice pana la teoria conspiratiei din campanie in care tatal senatorului Ted Cruz a fost legat, in mod fals, de asasinarea lui JFK.

Trump sustine acuzatiile care il vizeaza pe Barack Obama privind interceptarea comunicatiilor

Trump a reiterat acuzatiile ca fostul presedinte Barack Obama i-a interceptat discutiile telefonice de la Trump Tower inainte de investirea in fuctie - o afirmatie respinsa clar de directorul FBI James Comey in audierea din Comisia pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor, saptamana aceasta.

"Cand am spus interceptare, a fost intre ghilimele. Pentru ca o interceptare, stiti, in ziua de astazi este diferita de interceptarea telefoanelor. Este numai o descriere buna. Dar interceptare a fost intre ghilimele, pentru ca vorbesc despre supraveghere", a explicat liderul de la Casa Alba.

Trump a amintit de o conferinta de presa de miercuri a lui Devin Nunes, presedintele Comisiei pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor, in care congresmanul a dezvaluit, fara a se consulta inainte cu niciunul dintre colegii sai din comisie, ca este posibil ca unele comunicatii ale lui Trump si asociatilor sai sa fi fost incluse "incidental", dupa alegeri, in interceptari facute de agentiile de informatii care monitorizau tinte straine.

Insa presedintele a ignorat distinctia dintre acuzatiile sale vizandu-l pe Obama si inteceptarile complet legal sugerate de Nunes.

"Tocmai am auzit, in urma cu putin timp, ca Devin Nunes a avut o conferinta de presa - ati auzit asta? - in care au avut multe informatii privind interceptarea. Ati auzit asta?", a spus Trump.

Citeste si Popularitatea lui Trump e in cadere libera. A ajuns la un nou minim

"Presedintele Comisiei de Informatii a Camerei (Reprezentantilor - n.red.), De ...citeste mai departe despre "Trump isi apara cele mai controversate afirmatii: Tind sa am dreptate. Nu ma descurc prea rau, pentru ca eu sunt presedinte si tu nu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump declaratii controversate, #Trump Obama interceptari, #Trump presedinte controversat , #Stiri International