Trump face inca un gest controversat: L-a chemat la Casa Alba pe cel care l-a numit pe Obama "fiu de catea"

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 12:03
760 citiri

Donald Trump a purtat vineri o convorbire "extrem de implicata si animata" cu controversatul presedinte filipinez Rodrigo Duterte, in ciuda relatiilor extrem de tensionate dintre Washington si Manila.

De asemenea, miliardarul republican i-a cerut liderului filipinez sa-l viziteze dupa investirea in pozitia de presedinte la Casa Alba, transmite Reuters.

Discutia dintre miliardarul republican si controversatul presedinte filipinez are loc intr-o perioada de grava incertitudine privind relatiile viitoare dintre Statele Unite si Filipine - care reprezinta cel mai important aliat american din Asia.

Anterior, Duterte si-a exprimat ostilitatea fata de Statele Unite si a amenintat ca va rupe relatiile importante din domeniul securitatii si apararii existente intre Washington si Manila.

Donald Trump a discutat doar cateva minute cu presedintele Duterte.

Rodrigo Duterte si-a preluat mandatul prezidential in urma cu doar cinci luni, dar a reusit sa compromita alianta istorica ...citeste mai departe despre "Trump face inca un gest controversat: L-a chemat la Casa Alba pe cel care l-a numit pe Obama "fiu de catea"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump presedinte Filipine, #Donald Trump Rodrigo Duterte , #Stiri International