Trump este implicat intr-un nou scandal: Una dintre fundatiile sale este investigata pentru frauda

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 08:57
1324 citiri
Trump este implicat intr-un nou scandal: Una dintre fundatiile sale este investigata pentru frauda
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Donald Trump este din nou in atentia anchetatorilor din cauza unei organizatii de caritate inregistrata pe numele candidatului republican la prezidentiale.

Procuratura New York-ului a lansat o investigatie cu privire la Donald J Trump Foundation. Aceasta nu este prima ancheta care vizeaza o organizatie a miliardarului republican, care va ajunge in fata instantei intr-un dosar privind frauda comisa la Universitatea Trump, transmite DPA.

Donald J Trump Foundation este vizata de o ancheta, care urmeaza sa stabileasca daca aceasta respecta legislatia privind organizatiile de caritate newyorkeze.

"Interesul meu in aceasta ancheta are de-a face cu capacitatea mea de regulator al organizatiilor non-profit din statul New York. In acest sens, suntem ingrijorati ca Trump Foundation ar fi implicata intr-o serie de actiuni improprii la un anumit moment", a declarat procurorul general Eric Schneiderman.

De asemenea, investigatia a fost lansata dupa ce informatii au aparut in presa ...citeste mai departe despre "Trump este implicat intr-un nou scandal: Una dintre fundatiile sale este investigata pentru frauda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Fundatia Donald J Trump frauda, #Donald J Trump frauda, #Donald J Trump frauda ancheta , #Stiri International