Trump e convins ca summit-ul istoric cu Kim Jong Un va avea loc

Luni, 30 Aprilie 2018, ora 22:34
902 citiri
Trump e convins ca summit-ul istoric cu Kim Jong Un va avea loc
Foto: Arhiva Pixabay

Presedintele american, Donald Trump, s-a aratat convins ca summit-ul istoric cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, va avea loc.

El a mentionat, luni, Singapore ca loc posibil pentru aceasta intalnire prevazuta pana la inceputul lunii iunie, transmite AFP.

"Cred ca summit-ul va avea loc, personal cred ca va fi un succes", a declarat Donald Trump, confirmand ca Singapore se afla printre locurile posibile.

El a vorbit din nou despre Zona demilitarizata de la granita dintre cele doua Corei: "Este ceva ce imi place legat de acest loc, pentru ca te afli acolo si, daca treburile merg bine, va fi o ocazie de a face o mare sarbatoare la fata locului, si nu intr-o tara terta".

Pe acelasi subiect:

Trump spune ca pregatirile pentru intalnirea cu Kim Jong Un decurg foarte bineConcluziile noului secretar de stat al SUA, dupa discutia cu Kim Jong Un tinuta secretaIntalnirea istorica dintre Trump si Kim Jong Un ar putea avea loc intr-un oras din Europa de EstMike Pompeo, vizita secreta in Coreea de Nord. Ce sanse sunt ca Trump sa stea fata in fata cu Kim Jong Un ...citeste mai departe despre "Trump e convins ca summit-ul istoric cu Kim Jong Un va avea loc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire Trump Kim, #intalnire Trump Kim Jong Un , #Stiri International