Trump dezvaluie ce a discutat cu Putin in timpul intalnirii "secrete"

Joi, 20 Iulie 2017, ora 15:36
845 citiri

Presedintele american, Donald Trump, a dezvaluit miercuri publicatiei New York Post ce a discutat in timpul intalnirii cu omologul sau rus, Vladimir Putin, intalnire despre care s-a aflat marti si care a avut loc in marja summitul G20, luna trecuta, in Germania.

Potrivit liderului de la Casa Alba, cei doi au vorbit "despre adoptii".

Amintim ca Moscova a interzis americanilor sa adopte copii din Rusia in 2012, dupa o runda de sanctiuni stabilite de administratia Obama pentru mai multi oficiali rusi cu legaturi la Kremlin, oficiali care se faceau vinovati de incalcari ale drepturilor omului.

In interviul acordat New York Times, Trump mai dezvaluie ca intalnirea cu Putin a durat 15 minute si a constat, in mare, intr-un schimb de politeturi. De cand s-a aflat despre aceasta intalnire, Trump a dat de inteles ca nu a fost deloc importanta.

Despre aceasta intanire s-a aflat marti, informatia fiind oferita de un oficial de la Casa Alba. "A existat o cina pur sociala a cuplurilor la G20", a precizat aceasta sursa. "Catre sfarsit, presedintele a discutat cu Putin la cina", a spus acesta.

Dezvaluirea a provocat intrebari despre continutul conversatiei, despre persoanele care au asistat si despre motivul care a facut ca existenta ei sa nu fie facuta publica pana acum. In timp ce Trump a scris imediat pe Twitter ca a fost o simpla cina cu toti cei care au participat la G20, "nimic sinistru", o cina despre care presa stia, Kremlinul a transmis ca Donald Trump si Vladimir Putin nu au avut nicio intalnire "secreta" sau "confidentiala" in marginea summit-ului G20.

"Nu a avut loc nicio intalnire secreta si confidentiala. A afirma acest lucru este absolut absurd", a spus purtatorul de cuvant al Kremlinului. ...citeste mai departe despre "Trump dezvaluie ce a discutat cu Putin in timpul intalnirii "secrete"" pe Ziare.com

#intalnire Putin Trump adoptii, #discutii Putin Trump G20, #adoptii SUA Rusia, #intalniri Trump Putin , #Stiri International