Trump, despre protestele impotriva lui: Cineva ar trebui sa ancheteze cine le-a platit

Duminica, 16 Aprilie 2017, ora 21:51
2713 citiri
Trump, despre protestele impotriva lui: Cineva ar trebui sa ancheteze cine le-a platit
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva "a platit" pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata in SUA, la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si faca publice declaratiile de venit si de impozit, asa cum au facut-o predecesorii sai de-a lungul timpului, informeaza duminica EFE.

"Cineva ar trebui sa ancheteze cine a platit micile manifestatii organizate ieri (sambata - n.r.). Alegerile s-au incheiat!", a scris duminica Trump pe contul sau de Twitter, fara alte adaugiri.

Someone should look into who paid for the small organized rallies yesterday. The election is over!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 16, 2017

Aceasta este prima reactie a presedintelui american dupa ce mii de persoane au protestat sambata in peste 100 de marsuri in orase din intreaga tara pentru a-i cere sa-si faca publice veniturile.

Mii de americani ii cer lui Trump sa le arate declaratia de venit: Ce ascunzi? Rusine!

Cel mai mare protest s-a inregistrat la Washington si s-a desfasurat intre Capitoliu, sediul Congresului, si pana la monumentul lui Lincoln, dar proteste de amploare au avut loc si la New York, Los Angeles, Chicago, Seattle si Austin.

Cel putin 20 de persoane au fost arestate si doua persoane au fost ranite in Berkely (California) in dispute intre sustinatorii si detractorii lui Trump, in doua manifestatii pro si contra presedintelui american organizate in centrul orasului.

Nu au fost inregistrate incidente si in alte localitati. ...citeste mai departe despre "Trump, despre protestele impotriva lui: Cineva ar trebui sa ancheteze cine le-a platit" pe Ziare.com

#Donald Trump manifestatii declaratii venit, #SUA proteste Donald Trump , #Stiri International