Trump denunta "minciunile" presei, dupa ce au aparut informatii ca ginerele sau lucra cu rusii

Duminica, 28 Mai 2017, ora 20:00
979 citiri
Trump denunta "minciunile" presei, dupa ce au aparut informatii ca ginerele sau lucra cu rusii
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in SUA dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou "minciunile" presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter.

"Parerea mea este ca multe scurgeri de informatii sunt minciuni fabricate de presa 'fake news'", a scris Trump, fara a mentiona la cel fel de scurgeri de informatii se refera.

It is my opinion that many of the leaks coming out of the White House are fabricated lies made up by the #FakeNews media.- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 28, 2017

De fiecare data cand presa mentioneaza surse citate sub acoperirea anonimatului, "este posibil ca aceste surse sa nu existe, ci sa fie inventate de jurnalistii 'fake news'", a adaugat el.

Whenever you see the words 'sources say' in the fake news media, and they don't mention names....- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 28, 2017

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai - ginerele sau Jared Kushner.

Presa americana a scris ca sotul Ivankai Trump a vrut sa deschida un canal secret de comunicatii cu Moscova, in perioada de tranzitie, inainte ca Trump sa fie investit in functie. El a vrut sa evite astfel caile traditionale de comunicare intre cele doua tari.

Potrivit Washington Post, Jared Kushner a facut aceasta propunere in cursul unei intalniri cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, pe 1 sau 2 decembrie, la Trump Tower din New York.

El a mers pana la a sugera folosirea cladirilor diplomatice ruse pentru a "proteja aceste discutii preinvestire de orice supraveghere" din partea Guvernului SUA, a scris cotidianul, mentionand conversatiile dintre Moscova si ambasadorul sau interceptate de serviciile americane de informatii.

Citeste si Trump reactioneaza in privinta scurgerilor de informatii din SUA despre atentatul de la Manchester ...citeste mai departe despre "Trump denunta "minciunile" presei, dupa ce au aparut informatii ca ginerele sau lucra cu rusii" pe Ziare.com

#Trump scurgeri informatii fake news, #Trump scurgeri informatii anonime, #Trump fake news , #Stiri International