Trump: De ce afacerile coruptei Clinton cu Rusia nu sunt anchetate si non-afacerile mele sunt?

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 08:30
1109 citiri
Trump: De ce afacerile coruptei Clinton cu Rusia nu sunt anchetate si non-afacerile mele sunt?
Foto:Twitter/Hillary Clinton

Presedintele american Donald Trump a reluat atacurile la fosta sa rivala in alegeri, Hillary Clinton. Trump o acuza ca si-a distrus telefoane cu ciocanul si ca si-a "inalbit" e-mailurile.

"De ce familia lui Hillary Clinton si afacerile democratilor cu Rusia nu sunt analizate, dar non-afacerile mele sunt?", a scris presedintele pe Twitter.

Why is that Hillary Clintons family and Dems dealings with Russia are not looked at, but my non-dealings are?- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 15, 2017

"Corupta H si-a distrus telefoanele cu ciocanul, si-a 'inalbit' e-mailurile, iar sotul ei s-a intalnit cu AG (secretarul Justitiei) cu cateva zile inainte sa fie scoasa de sub urmarire - iar ei vorbesc despre obstructionare?", a adaugat el.

Crooked H destroyed phones w/ hammer, 'bleached' emails, & had husband meet w/AG days before she was cleared- & they talk about obstruction?- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 15, 2017

Trump pare sa se refere la ancheta FBI cu privire la serverul privat de e-mail al lui Clinton. Potrivit unor dezvaluiri de presa de anul trecut, Clinton si-ar fi distrus telefoane cu ciocanul, in doua randuri, pe cand era secretar de Stat. Ea ar fi folosit programul BleachBit ca sa-si stearga unele e-mailuri.

Trump relanseaza aceste dezvaluiri la o zi dupa ce The Washington Post a dezvaluit ca este anchetat cu privire la obstructionarea justitiei.

El este criticat atat de democrati, cat si de republicani dupa ce l-a demis pe James Comey de la sefia FBI in timp ce ancheta o eventuala complicitate a echipei sale de campanie cu Rusia.

Comey l-a acuzat ca i-a cerut sa abandoneze anchete cu privire la membri ai echipei sale de campanie si ca a desemnat ancheta cu privire la Rusia drept un "nor" pe care i-ar placea sa-l vada disparand.

Clinton a fost criticata, de asemenea, din cauza ca a folosit un server privat de e-mail pe cand era secretar de Stat.

Ancheta FBI cu privire la aceste e-mailuri a fost una dintre principalele teme ale campaniei prezidentiale din 2016 si calul de bataie favorit al lui Trump. ...citeste mai departe despre "Trump: De ce afacerile coruptei Clinton cu Rusia nu sunt anchetate si non-afacerile mele sunt?" pe Ziare.com

#Trump atac Clinton, #Hillary Clinton acuzata Trump, #Hillary Clinton telfoane distruse , #Stiri International