Trump ameninta ca anuleaza toate conferintele de presa si-l avertizeaza pe fostul sef FBI sa nu dea declaratii jurnalistilor

Vineri, 12 Mai 2017, ora 17:19
1152 citiri
Trump ameninta ca anuleaza toate conferintele de presa si-l avertizeaza pe fostul sef FBI sa nu dea declaratii jurnalistilor
Foto: Facebook / Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a amenintat vineri ca va anula toate briefingurile de presa, in urma polemicii si contradictiilor legate de concedierea directorului FBI James Comey.

De asemenea, el l-a avertizat pe fostul sef al Biroului Federal de Informatii sa nu divulge informatii confidentiale presei, relateaza Time.

"Ca un presedinte foarte activ, cu multe treburi, nu este posibil ca surogatii mei sa urce la tribuna cu o acuratete perfecta!", s-a justificat Trump pe Twitter.

"Poate cel mai bine ar fi sa anulam toate 'briefingurile de presa' viitoare si sa oferim raspunsuri scrise, de dragul acuratetii?", a adaugat el.

...Maybe the best thing to do would be to cancel all future "press briefings" and hand out written responses for the sake of accuracy???- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 12, 2017

Reactia sa vine la cateva zile dupa ce secretarul de presa Sean Spicer, vicesecretarul de presa Sarah Huckabee Sanders, vicepresedintele Mike Pence si Trump insusi au oferit fiecare variante diferite ale motivelor si procesului de concediere a directorului FBI.

De asemenea, Trump a criticat vineri dimineata "presa de stiri false" si a respins din nou orice colaborare intre membrii echipei sale de campanie si Rusia, pe fondul speculatiilor ca l-a concediat pe Comey pentru motive legate de ancheta FBI in acest dosar.

"Din nou, povestea ca a fost o colaborare intre rusi & campania Trump a fost fabricata de democrati, drept scuza pentru ca au pierdut alegerile", a scris el.

Trump a lansat si un atac la adresa lui Comey, contrazicand informatiile potrivit carora seful statului i-ar fi cerut fostului director FBI sa ii jure loialitate in cursul unui dineu privat, in ianuarie.

"James Comey ar face bine sa spere ca nu exista nicio 'caseta' cu discutiile noastre, inainte sa dea informatii presei!", a avertizat el.

James Comey better hope that there are no "tapes" of our conversations before he starts leaking to the press!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 12, 2017

Citeste mai multe despre:

Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James ComeyTrump spune ca va numi pe cineva "mult mai bun" la sefia FBI: Cand se linistesc lucrurile, imi vor multumiCe le-a scris fostul sef al FBI angajatilor dupa ce a fost demis de TrumpAncheta FBI privind amestecul Rusiei in alegerile americane continua, in ciuda demiterii directorului James ComeyNY Times sugereaza ca seful FBI a fost demis de Trump pentru ca a refuzat sa ii jure loia ...citeste mai departe despre "Trump ameninta ca anuleaza toate conferintele de presa si-l avertizeaza pe fostul sef FBI sa nu dea declaratii jurnalistilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump ameninta presa concediere Comey , #Stiri International