Trump admite ca rusii i-au spart mailul lui Clinton: Dar iata ce lucruri interesante am aflat!

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 21:05
824 citiri
Trump admite ca rusii i-au spart mailul lui Clinton: Dar iata ce lucruri interesante am aflat!
Foto: Captura video YouTube

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a admis, miercuri seara, in timpul primei conferinte de presa de dupa alegeri, ca Rusia s-ar afla in spatele atacurilor cibernetice impotriva Partidului Democat si spargerii mesageriei rivalei sale din campanie, Hillary Clinton.

"In ceea ce priveste atacurile cibernetice, cred ca a fost Rusia, dar mai cred ca sunt atacuri si din partea altor tari", a spus Trump, recunoscand astfel explicit posibilitatea ca Moscova sa fi atacat cibernetic serverele formatiunii care a sustinut-o pe Hillary Clinton.

Admitand ca atacurile cibernetice nu sunt de dorit, Trump a completat insa: "Dar uite ce de lucruri am aflat... Ca Hillary Clinton a aflat intrebarile de la dezbaterea televizata si nu a spus nimic? Va puteti imagina ce s-ar fi intamplat daca Donald Trump ar fi aflat intrebarile de la dezbatere? Ar fi fost un lucru ingrozitor!", a mai spus presedintele ales, conform The Guardian.

Trump a mai spus ca SUA vor crea o structura de ...citeste mai departe despre "Trump admite ca rusii i-au spart mailul lui Clinton: Dar iata ce lucruri interesante am aflat!" pe Ziare.com

#Trump Rusia spart email Clinton, #Trump hackeri Rusia alegeri, #Trump atacuri cibernetice, #investire Trump ceremonie , #Stiri International