Trump acuza China pe Twitter ca lucreaza cu regimul din Coreea de Nord: Prinsi cu mainile patate!

Joi, 28 Decembrie 2017, ora 19:46
988 citiri
Trump acuza China pe Twitter ca lucreaza cu regimul din Coreea de Nord: Prinsi cu mainile patate!
Foto: Facebook / Donald Trump

Donald Trump, presedintele SUA, s-a declarat joi "foarte dezamagit" ca Administratia din China alimenteaza cu petrol Coreea de Nord, avertizand ca din aceasta cauza nu se va putea ajunge la solutionarea pe cale pasnica a crizei nord-coreene.

"Prinsi cu mainile patate; sunt foarte dezamagit ca Administratia din China permite trimiterea petrolului in Coreea de Nord", a transmis Donald Trump joi seara prin Twitter.

"Daca aceste lucruri vor continua, nu va exista niciodata o solutie amiabila la problema nord-coreeana!", a atras atentia liderul de la Casa Alba.

Un cotidian sud-coreean a relatat ca nave chineze au transferat petrol unor vase nord-coreene. Insa China a respins acuzatiile, dand asigurari ca nu a incalcat deloc embargoul impus de Natiunile Unite Coreei de Nord.

Caught RED HANDED - very disappointed that China is allowing oil to go into North Korea. There will never be a friendly solution to the North Korea problem if this continues to happen!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 28, 2017 ...citeste mai departe despre "Trump acuza China pe Twitter ca lucreaza cu regimul din Coreea de Nord: Prinsi cu mainile patate!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump Coreea Nord, #Trump petrol China , #Stiri International