Trump accepta, in sfarsit, ca Rusia a comis atacurile informatice care au vizat alegerile prezidentiale

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 22:15
997 citiri
Trump accepta, in sfarsit, ca Rusia a comis atacurile informatice care au vizat alegerile prezidentiale
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele american ales Donald Trump a acceptat, in sfarsit, concluziile comunitatii de informatii, potrivit carora Rusia a fost implicata in atacurile informatice menite sa perturbe procesul electoral de anul trecut, a declarat seful sau de cabinet Reince Priebus, adaugand ca "ar putea fi luate actiuni" in replica.

Intr-o declaratie transmisa Fox News Sunday, Priebus a spus ca Trump "accepta faptul ca in acest caz au fost entitati din Rusia" in spatele atacurilor informatice vizand Partidul Democrat, relateaza Reuters.

Potrivit lui Priebus, Trump intentioneaza sa ordone comunitatii de informatii sa formuleze recomandari privind ceea ce trebuie facut. In functie de aceste recomandari, "ar putea fi luate actiuni", a subliniat el.

Presedintele rus Vladimir Putin a dat ordinul atacurilor, in eforturile de a-l ajuta pe republicanul Donald Trump sa castige alegerile prezidentiale din SUA, prin discreditarea democratei Hillary Clinton, au anuntat agentiile americane de ...citeste mai departe despre "Trump accepta, in sfarsit, ca Rusia a comis atacurile informatice care au vizat alegerile prezidentiale" pe Ziare.com

#Trump accepta Rusia atacuri informatice, #Trump accepta Rusia implicat alegeri , #Stiri International